André Vis

André studeerde aan het Rotterdams Conservatorium orgel en kerkmuziek. Orgel studeerde hij bij Ben van Oosten en kerkmuziek bij Henk van Gelder, Arie Hoek en Folkert Grondsma.
Zijn eerste aanstelling was in Leidschendam. Hier werkte hij zowel in de Kruisheuvelkerk als in de Dorpskerk als cantor-organist.
In 2003 en 2010 nam hij deel aan de Le Pavillion international conductors courses in Amsterdam. In 2004 begon hij met de studie Koordirectie aan de hogeschool IDE bij Joop Schets, waar hij in 2008 zijn diploma Eerste fase behaalde en in 2011 de Tweede fase. Nu is hij docent cantoraat en gemeentezang voor de cursus kerkmuziek bevoegdheidsverklaring III te Den Haag.

André is als organist-dirigent verbonden aan de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk, de kerk van de parochie de Vier Evangelisten te Den Haag. Hij is sinds 2011 dirigent van het Woerdens Vocaal Ensemble. Daarnaast is hij oprichter van Capella Sine Nomine en dirigent van het Oratoriumkoor Alphen a/d Rijn en het Christelijk Gemengd Koor Hosanna.
Meer over André is te vinden op zijn website en in zijn LinkedIn profiel.